EDEGEM

VERKOCHT! Elsdonk- Hof Ter Linden: renovatieproject met slechts 2 appartementen mét aparte inkom! Het comfort van een appartement met het gevoel van een woning!

Het project bestaat uit een gelijkvloers en een duplex appartement.

Het gelijkvloers is een 2- slaapkamerappartement met zonnige tuin.
We komen binnen via de aparte inkomhal met ruimte voor vestiaire en apart toilet, leefruimte met open keuken met aansluitend de berging. Aan de leefruimte bevindt zich de onderhoudsvriendelijke, zonnige tuin en tuinberging!
Verder zijn er 2 slaapkamers en mooie badkamer met inloopdouche.

Via de andere inkomdeur komen we binnen in het duplex appartement met 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers hebben we de inkomhal met ruimte voor vestiaire via de trap komen we op het 1e verdiep, in de traphal bevindt zich apart toilet en berging. Verder komen we in de ruime leefruimte met open keuken. Aan de leefruimte is er een mooi zoning terras. Op dit verdiep is er een ruime slaapkamer met ensuite badkamer. Op het 2e verdiep zijn er nog 2 slaapkamers, badkamer en technische berging. En er is nog een ruime zolder onder het dak. Kortom, bijna een woning!!

Dit alles op de meest gegeerde locatie van de zuidrand: in de Elsdonkwijk met Hof Ter Linden aan de overkant van de straat.

Mogelijkheid tot aankoop garagebox.

Het concept van de schakelwoning werd hier toegepast, met als voordeel dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn in het gebouw.

Bel ons voor meer info of een afspraak: 0470 69 88 39

NonIE